Вітаю Вас Гість!
П'ятниця, 29.03.2024, 15:58
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Категорії розділу

Новини сайту [185]
Тут будуть розміщуватися короткі новини з життя нашого сайту
Програмне забезпечення [16]
Інформація про програмне забезпечення яке можна використати на уроках інформатики
Конспект [44]
Цікаві та необхідні матеріали для вчителів інформатики
План-конспект уроків [8]
Плани-конспектів уроків інформатики, та все що використовується під час уроку
Наболіло [1]
Проблеми, вирішення, спори та інше.... Одним словом НАБОЛІЛЕ!

Календар

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Наша кнопка

Не забудьте розмістити нашу кнопку на Вашому сайті!
Сайт для підтримки вчителів інформатики


Друзі сайту

Сайт Старосалтівської гімназії Kачественный сервер шаринга, Большой выбор пакетов, Предложение для диллеров, Доступные цены http://shara.tv

Пошук

Користувальницький пошук

Наше опитування

Євроінтеграція?
Всього відповіли: 194

Архів записів

Банк ONLINE

Головна » 2009 » Березень » 13 » Hyper Text Markup Language - мова розмічання гіпертексту
13:30
Hyper Text Markup Language - мова розмічання гіпертексту
Стандарт HTML 3.2 є специфікацією мови розмічання гипертексту, запропонованою організацією W3C і розробленою на початку 1996 року в кооперації з такими фірмами, як IBM, Microsoft, Netscape Communication Corporation, Novell, SoftQuad, Spyglass, і Sun Microsystems. W3C спільно із згаданими фірмами продовжує роботу над розширенням можливостей елементів мови HTML, таких як feagures, об'єкти мультимедіа, скріпти, типи стилів, розмітка (layout), форми, математичні символи, і над інтенаціоналізацією мови. W3C планує включити результати цієї роботи у наступні версії мови HTML.
Мова HTML 3.2 є реалізацією SGML - стандартної узагальненої мови розмітки (Standard Generalized Markup Language), що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 8879. Тому синтаксис документа HTML 3.2 визначається комбінацією декларацій SGML і визначень для типів документів (DTD).
Документ HTML можна розглядати як сукупність команд і даних (як безпосередньо розміщених у документі, так і пов’язаних з ним посиланнями), які при інтерпретації програмою-броузером відтворюють вигляд сторінок документу. Отже, у відповідності до прийнятих у інформатиці визначень, HTML-документ можна вважати програмою, описаною мовою високого рівня. Вказівки, до складу яких входять дескриптори і  атрибути, називаються тегами. Дескрипторами називатимемо частини тегів, які вказують на спосіб відтворення образу. Дескриптори вказують на способи відтворення інформації програмам-броузерам, які утворюють середовище-інтерпретатор. Атрибути деталізують описання способів відтворення, тобто їх значення є операндами. Оскільки стандартом SGML допускаються атрибути, які не потребують операндів, тобто визначають і спосіб виведення, так і його параметри і є за прийнятим визначенням одномістною командою, то іноді дескриптор, атрибут і його значення описується одним кодом (наприклад, тег <P> - абзац).
При повному встановленні пакету Microsoft Office його додатки можуть пропонувати користувачеві збереження документа у вигляді HTML. Слід зазначити, що документ HTML можна створити і під ДОС, використовуючи будь-який текстовий редактор.

продовження Ви можете скачати з каталогу файлів
Категорія: Конспект | Переглядів: 2005 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
20.04.2010
1. baildaddend [Материал]
test

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]