Вітаю Вас Гість!
П'ятниця, 26.04.2024, 00:14
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Категорії розділу

Новини сайту [185]
Тут будуть розміщуватися короткі новини з життя нашого сайту
Програмне забезпечення [16]
Інформація про програмне забезпечення яке можна використати на уроках інформатики
Конспект [44]
Цікаві та необхідні матеріали для вчителів інформатики
План-конспект уроків [8]
Плани-конспектів уроків інформатики, та все що використовується під час уроку
Наболіло [1]
Проблеми, вирішення, спори та інше.... Одним словом НАБОЛІЛЕ!

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Наша кнопка

Не забудьте розмістити нашу кнопку на Вашому сайті!
Сайт для підтримки вчителів інформатики


Друзі сайту

Сайт Старосалтівської гімназії Kачественный сервер шаринга, Большой выбор пакетов, Предложение для диллеров, Доступные цены http://shara.tv

Пошук

Користувальницький пошук

Наше опитування

Євроінтеграція?
Всього відповіли: 194

Архів записів

Банк ONLINE

Головна » 2010 » Березень » 2 » Український антивірус!
09:43
Український антивірус!

100% безкоштовний для усіх українців

Так! Zillya! Антивірус – це 100% український та 100% безкоштовний антивірус, створений українцями для українців. Українські спеціалісти з безпеки створили Zillya! Антивірус, щоб українські користувачі мали змогу безкоштовно користуватись якісним та надійним продуктом.

Захист від вірусів, «черв'яків», «троянців» та інших злісних програм

Zillya! Антивірус ефективно виявляє та знешкоджує шкідливі віруси, «черв'яки», «троянці», руткіти, різноманітні паразити та інші злісні програми, що призводять до збою комп'ютера, некоректної роботи системи, уповільнення швидкодії комп’ютера, втрати або пошкодження даних, постійних системних попереджень.

Захист від шпигунських та рекламних програм

Zillya! Антивірус має окремі програмні модулі, що відповідають за виявлення та знешкодження шпигунських та рекламних програм. Таким чином, Zillya! Антивірус надійно захищає користувача від програм, що таємно встановлюються на комп'ютері, збирають конфіденційну інформацію та показують агресивну рекламу.
Категорія: Програмне забезпечення | Переглядів: 3586 | Додав: Администратор | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 10
01.09.2011
10. Zlober [Материал]
Наверно мы с вами говорим про разные антивирусы Зилля. Стоит у меня уже 168 дней (как он показывает). Несколько раз ловил червей на флешках, и даже пару троянов когда я по нету шарился. Регулярно (раз в месяц) проверяю бесплатными сканерами ДрВеб и Касперского, они только пару раз ругнулись на тулзы которые я использую в работе.

24.11.2010
9. treq013 [Материал]
Лучше никакого антивируса, чем Зилля. За 3 дня работы в нете нахватал 242 вируса: трояны и черви. Хваленное Зилля их просто не видело. Чистил Касперским 2 часа. больше не верю украинским создателям антивирусов.

06.09.2010
8. Настя (Nastenush) [Материал]
Я ставлю оцінку - 2. Їсть все підряд без розбору.

29.08.2010
7. ELKO [Материал]
За будь-яким антивірусом потрібно слідкувати, особливо за тими антивірусами, які тільки-що входять в ринок. Те що потрібно слідкувати за антивірусами які тільки що з'явилися на ринку ще не означає що алгоритми його роботи не ефективні. Найперш програмісти забезпечують ефективне сканування та видалення вірусів, а потім забезпечення автоматичних режимів функціонування, безперебійність та ін. Сам користуюся антивірусом "Зілля" майже з моменту його виходу - були певні проблеми, які уже виправлені. З 1 вересня, здається має вийти нова версія.

18.07.2010
6. rthr [Материал]
Отримав ліцензію на використання Зілля у школі (версія програми 1.1.2596.0). Встановив серверну частину антивіруса на комп'ютер, який має інтернет зв'язок, а потім - клієнтську частину на всі комп'ютери однорангової локальної мережі. Питання: яким чином він оновлюється? При натисканні ОНОВИТИ ЗАРАЗ на клієнтських машинах повідомляє, що ВИ МАЄТЕ ОСТАННЮ ВЕРСІЮ..., хоча останнє оновлення має дату місячної давності. Цікаво, де знаходяться бази оновлень, як вони туди потрапляють і як роздаються на всі машини?

08.07.2010
5. Володимир (ReDraw) [Материал]
Мої друзі встановили його. Згодом злетів віндовс. По журналу виявили що зілля повидаляло половину файлів віндовса і експлорер. Антивірус такого робити не повинен. Зілля 2

05.05.2010
Використовува напротязі півроку спостерігаються проблеми з базами та оновленням
перейшов на антивіру від microsoft за умови наявності ліцензії дуже зручно і ефективно

28.04.2010
3. Ілля Федоренко (Futilite) [Материал]
Він дійсно безкоштовний питання тільки в іншому: наскільки він надійний. Я користуюся Avira 10.0.0.542 на даний момент і порівнював Зілля з Авірою, то є речі, які він пропускає. Мене це трішки насторожило, оскільки розумієш, що цей антивірус живе на благодійних внесках, а вони не завжди є. От порахуйте: нормальний програміст (тим паче той, який працює в лабораторії з вірусами) отримує 3000 дол/міс, а там програміст не один має бути, просто реально одна людина не справиться з таким об’ємом інформації. Тепер інше: у антивіруса немає ні реклами, нічого (за рахунок чого він міг би існувати) от і постає велике питання: "ЗА РАХУНОК ЧОГО ВІН ЖИВЕ???". Якщо він дійсно такий хороший, то це може робитися тільки для того, щоб викинути інших з ринку і стати монополістом.
Не критикуйте мене, я патріот і за свою державу стою, але потрібно ще й дивитися на реальні результати. На майдані всі також стояли і який тому результат? Моя оцінка Зіллю 3+
P.S. взагалі хорошим програмістам антивірус не потрібний smile

27.04.2010
2. Андрій Малий (_Shark_) [Материал]
Користуюся ним більш ніж пів року, дуже гарний антивірус, а якщо заповнити анкету на сайті то можна отримати ліцензію на використання даного ПЗ у школі, як для некомерційної установи! Це дуже зручно тому що не потрщбно оновлювати кожен антивщрус який розташований на різних машинах, а потрібно лише оновити той який встановленний на сервері шо має доступ до Інтернету! good

24.03.2010
1. albert [Материал]
кілька разів чув про цей антивірус від знайомих, сам же поки що віддаю перевагу "нод" та "аваст".
прочитав статтю - обовязково скачаю зілля, перевірю чи справді дармовий продукт :)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]